Handschriftanalyse

Treffende en snelle analyse

Mijn klanten zeiden na een handschriftanalyse:

Na mijn handschriftanalyse door Krisztina was ik erg verrast. Dat er zoveel informatie uit je handschrift te halen is, dat is verbazingwekkend. Eerder heb ik ook een TMA (Talenten Motivatie Assessment) analyse gehad en er waren veel overeenkomsten. Ik raad het iedereen aan.
Ilona (33), Eindhoven

Het is erg frappant wat er voor informatie uit een handgeschreven brief kan komen waarbij jij het handschrift ontcijfert.
Caroline (54), Eindhoven

Ik was verbaasd over de nauwkeurigheid van Krisztina’s analyse van slechts een korte brief van mijn handschrift. Grafologie is een zeer efficiënte manier om meer inzicht te krijgen in drijfveren, persoonlijkheidskenmerken en goed te gebruiken
als persoonlijkheidstest in verschillende werktrajecten.
Roos (36), Eindhoven

Treffend en bijzonder, een handschrift analyse! Mooi om te leren hoe iemand je handschrift kan analyseren en terugbrengt naar de kern van wie je bent. Een aanrader voor als je eens wilt weten wat er achter een handschrift schuil gaat.
Diana (34), Eindhoven

Het handschrift schetst een nauwkeurig portret van het ware zelf. Een grafoloog definieert creativiteit, zelfvertrouwen, ambitie, doelgerichtheid, wilskracht, stabiliteit, tact, enthousiasme enz.

Een grafoloog kan meer dan 80 vaardigheden afleiden uit het handschrift.

  • Denk jij dat jouw handschrift rommelig of onleesbaar is? 
    Voor een grafoloog is dat een sterk handschriftkenmerk.
  • Wist je dat jouw handschrift de meest persoonlijke intellectuele en fysieke uitdrukking is?

Ben je benieuwd wat jouw handschrift je kan vertellen?

Zo ja, dan ben jij van harte welkom om het nu uit te vinden!personality test persoonlijkheidstest assessment center cheap goedkoop